Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne u Wójciaków

Adres obiektu Janosówka 14a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Durian ze Spółdzielczej
Dodano: 2017-09-03
Pobyt od: 2016-09-26 do 2016-09-30 IP: xx.160.157.69
 
 
    

Bywałem w różnych miejscach w polskich górach ale tak fajnego miejsca ze wspaniałą rodzinną atmosferą nigdzie nie spotkałem. Zawsze gdy tam przyjeżdżałem spotykałem ludzi z pasją zdobywania gór. A gospodarze (p. Wójciakowie) tylko tę wspaniałą atmosferę wzmacniali. Zawsze wracam tam z ogromną chęcią. GORĄCO POLECAM!!!


 
 

Rodzinka z Podkarpacia
Dodano: 2017-01-30
Pobyt od: 2017-01-27 do 2017-01-29 IP: xx.31.11.114
 
 
    

Przeżyliśmy u Państwa Wójciaków kilka pieknych dni. Wszystko idealne, pokoje i łazienki czyściutkie, miła domowa atmosfera, prawdziwy góralski klimat, nawet rozmowy w domu toczyły się gwarą "góralską", Pani Janina bardzo cieplutka i miła kobietka, we wszystkim pomocna, a nawet upiekła dla nas pyszne ciasto. Czuliśmy się tam jak u kogoś z rodziny. Pani Hanka również bardzo ciepła kobieta i pomimo tego, że nie była obecna to przez telefon dopieła wcześniej wszystko na ostatni guzik. Bardzo bardzo bardzo polecamy ten nocleg wszystkim. Nie przeszkadza nawet to, że nie najbliżej do Krupówek, wręcz jest to zaletą, bo panuje w okolicy cisza i spokój, a dokoła piękny widok na Giewont i inne górki. Wiele też miejsc na piękne, widokowe spacery. Bliziutko przystanek, z którego można dotrzeć do centrum :)


Rodzinka z Podkarpacia - opinia o obiekcie Pokoje Gościnne u Wójciaków
 
 

Karolina Grabowska z Karolem i Arkiem Radom
Dodano: 2016-07-10
Pobyt od: 2016-07-03 do 2016-07-08 IP: xx.254.225.245
 
 
    

Najlepsze miejsce w jakim byliśmy ,właściciele przecudowni czuliśmy się jak w domu właśnie tak powinny wyglądać wakacje .Dziękujemy przyjdziemy na pewno.


Karolina Grabowska z Karolem i Arkiem Radom - opinia o obiekcie Pokoje Gościnne u Wójciaków
 
 

PIOTR
Dodano: 2016-05-13
Pobyt od: 2016-02-11 do 2016-02-13 IP: xxx.62.64.202
 
 
   

Polecam wszystkim ,Pokoje u Wójciaków. Miła domowa atmosfera.Ogródek przy samym strumyku.POZDROWIENIA DLA GOSPODARZY.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie